9 comments

  1. Vi håller på och plöjer Downton Abbey(boxen), snart är säsong ett avklarad. Bilden säger lite vad som kommer hända ;)Julspecial finns även med, ska man vänta med dem eller går de att se redan nu? 🙂

  2. NRK 1 viste denne julespesialen 2. juledag. Utrolig fin serie :)Nå viser NRK en annen fin serie, denne er bare i 3 deler og jeg håper den blir å se på SVT også, nemlig BBC nyinnspilling av Charles Dickens, Store forventninger :)We love it!

  3. Här satt vi absolut bänkade. Vi gillar verkligen Downton Abbey. Fast jag måste säga att jag tyckte att slutet var lite…dumt :-D. Ska bli spännande att se hur nästa omgång blir…känns som om de måste fylla på med lite nya skådisar snart ;-).

  4. jag tittade också på Downton Abbey…men jag ogillade slutet :-/…hmm det är långt till hösten 2013..jag önskar dig Ett Gott Nytt Årkram Åsa

  5. Gissar att du kanske kommer titta in en sväng här senare idag – om du hinner – och önska oss ett Gott Nytt År. Men då hann jag först!Gott Nytt, kära W och tack för all vacker inspiration som du sprider kring dig!:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *