Mot 2013

 

I vanlig ordning blir det ingen nyårskrönika från mina tangenter. Jag väljer att se framåt istället. Med tillförsikt. 2012 blev ytterligare ett år med många tankar på det personliga planet i vågorna av den livskris som jag klassiskt nog har genomgått de senaste åren. Fyrtio år blev jag också. Men vete sjutton – firar förhoppningsvis fyrtioett lite gladare och lite lättare till sinnet :)! Hur det än må vara med det året som har passerat – nu har vi ett helt nytt framför oss. Jag hoppas att vi alla får ett minnesvärt 2013! Gott Nytt år!

The same procedure as last year.

Ta hand om er!

Kram W

signature

12 comments

  1. Ja, livet är en bergodalbana med sina ups and downs. Jag tror det drabbar alla. Jag gör som du och ser fram mot 2013. Önskar dig en fin kväll och ett Gott nytt år!

  2. Gott nytt år Weronica och tack för att du förgyller mitt liv med dina fina blogginlägg, foton och inspirerande kollage. Förstår att det tar mycket tid och jag har varit dålig på att kommentera i år men jag läser och uppskattar och hoppas att du fortsätter i samma stil 2013. Kram från Frida

  3. Gott nytt år Weronica! Jag vill också tacka för att du förgyller mitt liv med din text och dina bilder på bloggen. Din blogg är den första jag började läsa (när ni byggde ert fina hus) och jag har sedan följt den! Det betyder att du får ett mycket gott betyg av mig. Kram Kerstin

  4. Önskar dig ett riktigt nytt, fint år!Tack också för allt du delar med dig av på din fantastiska blogg!Kram Camilla

  5. Gott nytt År Weronica! Ser fram emot nytt bloggår hos dig. Det där med livskris…. är nog snarare utveckling. Fast lite mer känslosam. Kram Milla

  6. Önskar dig ett riktigt fint 2013, med förhoppningsvis god hälsa, många skratt och mycket inspiration. Tack för en av de bästa bloggar jag läser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *