Nya blad

 

 

Som jag älskar tiden med de blanka bladen. Det är en liknande känsla som i augusti när pappersfetischister som mig själv helt legitimt får gå loss på nyheter i almanacksform och anteckningsblock. I år får Team Hawaiis vackra almanacka pryda vår köksvägg. De stiliserade naturmotiven är så fina så att det nästan gör lite ont. På ett bra sätt. Parisian Chic får bli min egokalender för året. Det är hög tid för lite mer chict i mitt liv. Och så de där små oemåtståndliga anteckningsböckerna som Mokkasin säljer. Tänk så många storslagna tankar som skall få plats på de linjerna. För jag älskar den allmänna hoppfullheten som finns nu. Inte så att jag avger massor med nyårslöften – nej, det är jag alldeles för gammal och vis för – men ändå känslan av en ny tid. Inget har förändrats egentligen. Såklart. Men ändå. Den där ettan känns fin där. MMXIII – Välkommen!

signature

6 comments

  1. Du gör det så fint kära du. Alla dina inlägg är klockrena liksom. Och de där anteckningsböckerna, har fått två stycken i mina beställningar hos Sofia. Och det är så lyxigt att skriva i dem. Kram!

  2. Fin kalenderinspiration! Jag är så sugen på den vackra Mother Nature.. Håller med om känslan av hoppfullhet och alla blanka blad som kan fyllas med fina upplevelser. Ser fram emot att följa dig även detta år 🙂 Önskar dig och din familj ett glädjefyllt och härligt 2013!Kram Madeleine

  3. Det finns så mycket fina anteckningsböcker och almanackor men något jag reflekterat över är att gamla hederliga adressböcker är det inte lika fint utbud på. Ha en fin start på 2013 och trevlig helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *