Nyårsdukning

 

 

 

2013! Jag hoppas att ni hade en fin avslutning i går. Min nyårsdukning gick i glänsande metalliskt skimmer. Jag gjorde en moodboard för Fabriken förra veckan. Jag tog med mig det mesta till dukningen, men de flesta mässingsljusstakarna byttes ut mot guldiga speglar. 

 

 

Speglar är något som jag och många med mig känner för inför det nya året. Den klassiska spegelväggen som vi växte upp med gör en storartad comeback snart, var så säkra! I min dukning lyfte jag in reflektionerna i IKEA:s Hönefoss

 

 

Jag satte de sexkantiga speglarna mitt på bordet som ljushållare såväl för enkla blockljus som för ljuslyktor. 

 

 

Varje kuvert fick en liten pappersklocka.

 

 

Det blev även skimrande stjärnor i såväl guld som silver. 

 

 

Lite av hur bordet såg ut som dukat i går finns på mitt Instagram. Det blev mycket specialdisk, så mycket kan jag säga, men fint var det :).

 

 

Nu börjar det! Med hopp om det finaste av år till oss alla!

signature

13 comments

  1. Hej fina du. Vad heter glasen och var kommer de ifrån som du har dukat med. Jag har likadana men jag vet inte var de kommer ifrån.

  2. Alla: Tack för fina ord! Märit: Det var kristallglas i DUKA:s egna serie som hette Haga. Jag samlade dem för ett antal år sedan och vad jag vet så utgick de. Vackra är de!

  3. Senkommen kommentar 🙂 De vita klockorna ser ut som snälla små spöken på bordet. Nått att använda till Halloween kanske ;PFint!Kram Cecilia (sisera på instagram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *