7 januari

 

Det är den där tiden nu. När det surrar förhoppningar och förväntningar i luften. även om vi inte alla utfäster nyårslöften, så är det precis just nu som det sker flest inre monologer om sakernas tillstånd på hela året. Det lär inte vara någon slump att jag åt min första tallrik gröt på länge nu i morse om man säger så :). Samtidigt – låt oss vara snälla mot oss själva och mot varandra. Det är en lite skakig tid nu, samtidigt som mörkret håller oss i ett grepp ett tag till. Mina C:n skrev jag i december 2011, men de får vara med mig även denna första riktiga vardagsdag på det nya året MMXIII. Ta hand om er därute! 

signature

6 comments

  1. Javisst surras det! En härlig tid tycker jag och jag fullkomligt spritter av ny energi och saker jag vill göra och ta tag i. Det är läge att smida medan järnet är varmt. Av erfarenhet vet man ju att det svalnar och att man gärna trillar tillbaka i gamla rutiner igen. Men har man vunnit något på (energi)kuppen så är det gott nog!Ta hand om dig också och kram.

  2. Kristina: Absolut så! Det är liksom bara att rida på vågen när man känner en mättnad efter långledighet på många plan. In med ny energi! In med frukt och grönt! In med allt det som ger en puffar i rätt riktning! Det lär som sagt vankas andra tider framöver – man har ju varit med förr – och då är det bra med positiva saker i bagaget. Kram

  3. Ljuset, även om det just idag tycks mer grått än någonsin, ger mig kraft och energi. Dock har jag misslyckats så många gånger med mina storslagna hälsoplaner att jag tar det lite lugnt på den fronten just för stunden 😉 Önskar dig ett härligt 2013 kära W 🙂

  4. Sofia: Ack, så grått i dag ja. Haha! Man skall vara snäll mot sig själv som sagt. De storslagna planerna tar jag denna gång då 😉 Tack snälla! Detsamma till dig Sofia!

  5. Jag skriver under på allt utom just gröten. Jag kokar gröt till de andra tre i familjen varje morgon, vardag som helg, två olika sorter… men aldrig att jag släpper min heliga kaffe-ostmacka-stund (tant?) Så jag sitter där som det svarta fåret i familjen-Gunde!Nu förstår jag också din kommentar med alla C. Du borde printa och sätta på väggen och där mitt bland allt annat gör dig carpe diem bättre utan något fult ord.Kram fina du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *