Blomsterterapi

 

 

Vi har ett grått skirt ljus i dag. Det är inte utan att man saknar snön lite, eftersom den skänker det där vita vintriga ljuset. Granen står kvar till Tjugonda Knut hos oss, men inspirationsmässigt är det andra stämningar som gör sig gällande. Jag har satt samman min förväntan på bordet i en grupp med en syrénkvist, ranunkel och krokus. Nyårsdekorationerna tog jag bort i går, men speglarna får vara kvar med blockljus på. 

 

 

Jag tänker inte börja att längta efter våren i januari, för då har man en himla lång väntan framför sig. Men de där första små spirande knopparna på fönsterbrädan, de vill jag inte vara utan.

signature

9 comments

  1. Så härliga vårkänslor du bjuder på. Själv längtar jag efter att få frossa i pärlhyacinter. Det är något visst med spirande knoppar 🙂

  2. Fint med vita blommor nu, ute har det vita som är kvar blivit väldigt grått, så det känns dubbelt så fräsch med vitt inomhus. Måste nog själv iväg och köpa lite nytt i blomsterväg.

  3. Å så fint…jag är ju en av dom där som redan börjat längta, så det blir en himla lång väntan.. ska försöka tänka mer som du istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *