Må bra: Doft

 

 

Summan av lasterna är konstant. Eller hur var det nu. När pralinerna får ligga till sig lite, njuter jag av dofter. Och man kan knappast uttala sig i frågan om sinnligheter, utan att hamna i ett riktigt träsk av de värsta av klyschor. Jag såg om Sex and the City-boxen för ett tag sedan. Kommer ni ihåg när Miranda får ett "aroma candlelight" för harmoni av Steves flickvän Jessica? En brutal diss där. Så jag hoppar att beskriva känslan denna gång :).

 

 

Doftljus har varit i ropet länge nu. Jag har provat i olika prisklasser, men aldrig fastnat och tyckt att det varit min grej. När jag shoppade några utelyktor till sommaren på realisation hos Reunion, bestämde jag mig dock för att testa deras egengjorda ljus. Citron och basilika doftar mitt. Och nu önskar jag mig fler. För detta gillar jag.

 

 

Fin onsdag till er!

signature

9 comments

  1. Vi har dem på jobbet och jag köpte några i julklapp till vänner. Gillar dem skarpt! Får köpa mig ett eget också. Det är så sjukt fint här jämt, tack för härligheten 🙂

  2. Det där med doft är ju högst personligt, vi har lyckats fastna vid Lilla Brukets diskmedel som doftar citrongräs och rosmarin. Doftar så gott att man får lust att slopa diskmaskinen. (Tills man ser hur mycket disk det är..:-)) /Maria

  3. Kanske man skulle prova då, jag som har så svårt för doftljus som doftar för mycket och starkt. Tack för tips!Kul med dina tips på webbshoppar, vad sägs om att publicera en topplista över dina favoriter 🙂 Härligt med inspiration.

  4. Krickelin: Dina kommentarer är ju som som praliner! Tack, tack! Klart att du skall ha ett eget ljus också!lilla.u: Jag har inte trillat dit ännu, men nu så :)Miss Marie: Tusen tack!Mary made this: Visst är det så! Helt individuellt. En parfym kan dofta underbart på någon annan och får man den på sig själv så är den bara fel… Lilla Brukets saker kan man sniffa länge på de med!annelie_ua: Jag har också svårt för starka dofter och är generellt sett väldigt kräsen för att ha något som doftar nära mig. Men detta gillar jag. Det ger en hint av doft istället för att vara kväljande. Tycker jag. Någon annan tycker säkerligen annorlunda – för som sagt detta med dofter är ju så individuellt.

  5. å jag tycker om doftljus, mycket.men det har varit lugnt ett tag med inköp av dessa.har dock inte provat på det du har. men jag känner lite att jag kanske borde. citron och basilika.. oh my.. jag kan känna det i borrarna. här är det alltid härligt att vara. så mycket inspiration med vackra bilder. man tröttnar aldrig.hoppas du med hade en fin onsdag.kram mia.

  6. De måste jag testa. Jag har inte testat de riktigt värsta dyra ljusen, men det senaste jag provade var Savon. Och nä, jag gillar inte när det "sticker" i näsan. Kanske är jag lite känslig av mig. Detta måste jag testa! Tack!Kram Linda

  7. Så fint i ditt sovrum! Jag brukar inte köpa doftljus, men jag köpte en lite mindre variant på Zetas i somras (Honung&Havre) som doftar underbart gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *