Ja

 

 

 

Jo, önskar möjligen att det var lite mer Yes, yes, yes, när jag vaknar på morgonen, men det kommer kanske med ljuset. Det är en sådan där ingenmansperiod just nu. Vintern håller sitt grepp. Förkylningar. Torra läppar. Jag går upp på övervåningen tidigt på kvällarna. Går runt i nattlinne. Kokong. Jag ligger i sängen och läser, kollar på iPad, äter blodgrape och valnötter samt sniffar på ljus. Det händer liksom inte så mycket just nu. Och så får det väl lov att vara ibland.

 

 

Fina Krickelin verkar tänka lite likadant denna dag. Och lämnar tre frågor till oss. 

Var är din vackraste plats?  Där jag finner ro. Hemma. Och så älskar jag Gotland. För första gången på många år ser det ut som vi inte ska åka dit i sommar. Vete sjutton hur jag skall klara det. Men jag får samla nya vackra platser istället. Var är du på väg? Jag säger som jag gjorde i höstas. Jag vet en sak. Att där jag har varit, har jag varit tillräckligt länge. Och det känns som om ett nytt skede i mitt liv är på gång. Jag ser fram emot det med tillförsikt. Och vad gör dig stolt? Mina barn. När de gör kloka val. Och när de lär sig av livet. Min man. Som klarat en ny roll på sitt arbete galant. Jag själv. För att jag har gjort en stor livsstilsomställning på det nya året och det går alldeles utmärkt. Så faktiskt. Yes, yes, yes :)!

signature

18 comments

  1. Vilket inspirerande inlägg, trots att det började med att handla om den lite jobbiga biten av årets början. Jag håller helt och hållet med om det och går runt i morgonrock från halv sju på kvällarna när vi gör kväll för lilla A 😉

  2. Så himla fint, Weronica. Du väcker tankar, får mig att humma instämmande och ger mig inspiration. Tack <3

  3. Hej!Kul att hitta in till dig.Tycker det låter rätt skönt att vara i en kokong.Gotland, där är härligt! Kanske man skulle åka dit i år igen. Brukar ni hyra stuga där eller?Ha en bra dag!

  4. Vilken tur att det är så vackert i denna mittemellantid i alla fall. Jag är så förtjust i din sovrumstapet, den vill jag ha i hallen. Jag ska bara orka dra igång projekt omtapetsering…Kram

  5. Vilken härlig affisch! Var har du hittat den? Inbillar mig att det blir lite lättare att stiga upp med en sådan i sovrummet.

  6. Hade varit roligt om du ville dela med dig av några gotlandstips! Boende, sevärdheter osv. Vi längtar nog alla efter sommar just nu, så det hade inte varit helt fel med ett sommardoftande blogginlägg :)Tack för en bra blogg förresten!

  7. HejDu som varit mycket på Gotland…..vad har du för boendetips?vi ska dit i sommar men funderar fortfarande på boendet

  8. Torra läppar och nattlinne, långa bad och just inget mer. Tiden då allt står still förutom vabbdagarna. Tycker om ditt inlägg, just så.

  9. Ja visst är det svårt att vara i nuet?! Att acceptera förkylningar/vardag/monoton lunk, men det låter som du hittat rätt ändå när du säger att du är på väg, det är bra, att vara på väg är en början och sånt är ju så roligt! Du får mig att ta mig i kragen o klämma ur mig det där jag velat skriva om så länge , hur det är att jobba på sjukhus; med barn som väntar hemma o kompisar man aldrig hinner se, se där en början 😉 Nu godnatt på jouren o kanske lite sömn, tjoho!

  10. TIll alla som undrar över boende och saker att göra på Gotland.Boende: stugor kan hittas på stugknuten.com, eller Blocket eller på "Bo på lantgård".Ställen värda att besöka: kolla under Weronicas kategori Sommarliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *