Söndagsbilden V/MMXIII

 

 

 

Köket badar i sol igen. För första gången på länge kände man värme i ryggen när man satt och åt frukost. Sannerligen. Det vankas andra tider.

 

 

De finaste av skärbrädor är dessa hos Daniella Witte tycker jag. Jag köpte en i julklapp till mig själv, men den har stått sedan dess. I går oljade vi in den. Nästan ännu finare lite mörkare. Nu finns även de mindre storlekarna i lager. Snart hemma hos mig.

 

 

Mina stilla hejarop på Anna Järvinen hjälpte föga i gårdagens mello. Henriks favoriter vann. Men nu kan man lyssna på Porslin så mycket man vill. Fint det. 

 

Ha en bra söndag!

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

 

signature

17 comments

  1. Så inspirerande att titta in i ditt kök tycker jag. Vad heter den stora gröna växten i fönstret? Tycker det är lite svårt att hitta fina, inte alltför svårskötta. Ha en fin söndag!

  2. Jag ledsnar aldrig på ditt kök! Alltid lika fint fixat med grejer, hemtrevligt, aldrig överlastat men ändå massor så det inte är kalt :)Jag blir nyfiken på stenskivan? du har sakerna på: En skifferplatta?Ha en fin vecka!Kram Cecilia

  3. Tack för fina kommentarer!Kaklet är 10 gånger 10, Maria och Cecilia, det är en kalkstensskiva som blev över när vi lade hallgolvet.

  4. Tack snälla! Funderar själv på 10*10 men inte sett det live i något kök ännu. Så kul att se! Är det matt eller blankt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *