Pastelligt

 

 

 

Jag dröjer mig kvar vid helgens pasteller. För det var ganska så trevligt. 

 

 

Jag bär runt på min lilla med ranunkel, rosor och nejlikor. Och börjar fingra på de ljusa lacken. June från Chanel – en favorit från förra sommaren.

 

 

Lilla Kotte, tycker himla mycket om dig.

 

Måndag. Igen.

Fågelkvitter därute.

Men nu snöar det.

signature

13 comments

  1. Åhh det var inte alls länge sedan jag hittade hit till din blogg men oj vad värt det är! numera är din blogg en av de första jag kollar. och som jag väntar spänt på uppdateringar ifrån. du tar några av de vackraste bilderna. tack. kram angelica

  2. Hej W, du skulle vetat hur många gånger jag skrivit kommentarer som inte kommit fram till dej… Kanske det är något med min data som gör det?! I alla fall tycker jag så mycket om dina köksbilder i förra inlägg och roligt att du börjat gilla blommor och trädgård så mycket =) Hälsning från Norge

  3. Tack för era fina kommentarer!Angelica: Så roligt! Varm välkommen hit! Kul att höra att du trivs! KramAnnajordet: Jag blir så ledsen när det strular med kommentarerna 🙁 . Men denna nådde fram och det är jag glad över! Tack!

  4. Ja kotten är fin. och inte lika hypad som dagg just nu;)Hur som helst. Superfina bilder. Som alltid.En fråga angående byredos dofter. Har aldrig själv luktat live på dem, vilken är din favorit?Både parfym och doftljus..Tacksam för svar!Kram /A i Östersund

  5. Mini och Maja: Tusen tack!Alex: Jag bryr mig inte så mycket om hype just när det gäller Svenskt Tenn 🙂 Jag är förlorad sedan många år tillbaka och det är klassiker att leva med för alltid. Detta med dofter är ju så himla individuellt. Det bästa är nog att sniffa live, men ibland är det ju svårt. Jag har Pulp som parfym och mitt favoritdoftljus är Carousel som doftar ungefär som Pulp fast i ljusform. Dock tycker jag att Byredos doftljus är lite starka i doften för min smak. Till våren har jag tänkt att köpa La Tulipe som parfym också. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *