Nytt sängbord

 

 

 

IKEA frestar sannerligen med många fina nyheter som kommer i dagarna eller senare i vår. Och sommarmiljöerna var på gång vid gårdagens besök. Orange och turkost verkar vara de stora accenterna där. I februarisläppet fastnade jag bland annat för sängbordet Selje. öppningen med den lilla snedskurna lådan är en fin detalj. Turligt nog kunde jag sälja in det till Henrik som var sängbordslös. Det blev riktigt bra inne hos honom. Hans rum befinner sig fortfarande lite i limbo, men det börjar komma fler och fler detaljer på plats. Han hänger mest ute i det stora vardagsrummet däruppe och har inte riktigt kommit till att använda sitt rum så mycket på dagtid. Hans syster är tvärtom numera. Om man får se en glimt av henne här hemma så har man tur. Och nu har hon som kronan på verket tagit sina julklappspengar till ett litet akvarium. I kväll skall det vattenfyllas och sedan är det fiskshopping på agendan nästa vecka. Den där om "mamma är allergisk mot pälsdjur" fungerade inte längre…

 

 

Henriks stora favorit för tillfället. Jag gillar de klassiska framsidorna. Fina.

4 comments

  1. Fint är det, nya sängbordet! Ser ut att passa fint där i rummet. Här är det lite samma i snart-8-åringens rum – halvfärdigt och långsam progress. Jag spanade också in just det sängbordet, men måste nog kapitulera inför faktum att sänglådan under sängen kommer krväva ett vägghängade sängbord…Lycka till med vidare rumsfunderingar! Vore kul att få lite pojkrums-inspo!

  2. Mrs b: Ibland får man låta de praktiska hänseendena gå före ja :). Ja, det går inte undan med sonens rum inte. Det beror nog framförallt på att han inte är där inne så mycket. Dottern tillbringar dock massor tid på sitt, så det har nog lite med ålder och intresse att göra. Eller så är det så att om rummet blir fixat, så är det skojigare att vara därinne. Carin: Det är en tapet i ljusblått. Vi skall snart låta måla båda barnens rum i vitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.