Söndagsbilden VI/MMXIII

 

 

 

Vi närmar oss Sankt Valentins dag. Nu skulle jag ju kunna säga att jag har plockat fram mina små bjällerhjärtan från Indiskas jul för att fira lite extra i dessa hjärtetider. Så är dock inte fallet. De har helt enkelt blivit hängandes bara för att de är så fina. Men lite extra hjärta nu då. Och nätkärlek till er alla för så fina ord och hälsningar här inne och på Instagram. Tusen tack – ni gör mig så glad!

PS. I spegeln syns Stina Wirséns Baby. Wonderwall har kampanj med halva priset på ett utvalt tryck varje dag hela februari. I dag är det en annan favorit – Egg. Passa på.

 

 Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

signature

12 comments

  1. Va fint! Jag har också det hjärtat från Indiska men tog bort det när jag rensade ut julen, nu ångra jag mig lite! Kanske dags att gå ner till källaren och rota fram det igen! :)http://fannyhenricson.wordpress.com

  2. Men åh! Klart att man skulle sparat bjäller-hjärtat till 14/2. Men nu ligger de långt bort, väl förpackat, långt nere i julkartongen. Inte en chans att det kommer fram till torsdag. Får söka annat hjärta!STORT grattis till utmärkelsen. Så värd detta! Och yes, så klart att du var värd en bukett. Alla gånger!

  3. Så fin bild som vanligt. Du har verkligen öga för finkomponerade bilder. Även mitt hjärta är nerpackat bland julsakerna, tusan oxå. Din tapet är så fin! Kram!

  4. Hjärtan kan aldrig bli fel. De är ju så fina symboler för någonting så viktigt som vi behöver fylla våra liv av varje dag. Och nätkärlek. Så bra. Känns sunt med en motreaktion på någonting så fult som alla dessa hatkommentarer som tillåts härja runt. Mer kärlek på nätet!

  5. Så fint! Och varmaste grattis till Sköna Hems fina utmärkelse! Ett solklart val – på alla sätt! Så här kommer några hjärtan från mig, såhär några dagar i förskott 🙂 Ha en fin söndagskväll!

  6. Har också haft svårt att slita mig från mina bjällerhjärtan och bestämt mig för att så värst juliga är de inte. Just nu alltså. Bara finfina. Precis som du och din blogg 🙂

  7. Va sköööööönt att se att det är fler som har svårt att skiljas från sina hjärtan 😉 Mina hänger också kvar men i vita band – fast svart var ju rackarns snyggt det också! Kanske skall byta band bara för att 😉 Hälsningar Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *