31 comments

  1. Grattis! men jag är inte förvånad, en av mina absoluta favorit inredningsbloggare. Här finner jag massor med inspiration.

  2. Det är du verkligen värd! Jag följer din blogg varje dag och blir så inspirerad varje gång jag varit inne. Så mycket fint och så mycket tips. Tack!

  3. Grattis! Den underbara buketten har du sannerligen gjort dig förtjänt av! Hoppas du får en riktigt fin helg.

  4. Helt rätt! Skönt att höra att magasinet har gott omdöme! Så många besökare kan inte ha fel liksom 🙂 Grattis Weronica!//Sara

  5. Grattis! Jag har ju följt dig i så många år, och kan bara hålla med om en fantastisk utveckling! Mkt välförtjänt! Susanne

  6. Instämmer i hyllningskören! Du är verkligen både värd att uppmärksammas lite extra för det fina jobb du gör här på bloggen OCH att få snegla & sniffa? på en vacker bukett i helgen!Grattis!:)/helena

  7. Å vad rätt att du fick en fin utmärkelse! Det är du verkligen värd för du är helt suverän både på bilder, texter och att skapa stämning. Fredagssvepen längtar jag riktigt till:-)GRATTIS! //Elisabet

  8. Grattis Weronica,Jag gillar din integritet och fina balans mellan privat och personligt, och du bjuder både på vackra egna bilder och fina tips från omvärlden, en perfekt och vinnande blogg helt enkelt!Anna L-B

Leave a Reply

Your email address will not be published.