Vår på bricka

 

 

 

Jag inleder sportlovet med att ta hand om mina övervintrade pelargoner. Ett snabbt sätt att skaffa sig lite vår är att samla ett gäng sticklingar på en bricka. Aldrig känns de så fina som precis just nu.

 

 

Fin start på veckan!

signature

8 comments

  1. HejVårigt och inspirerande (som alltid)!Skulle önska ett inlägg om gardiner, i synnerhet köksgardiner. Har ett vitt kök, med vita väggar golv, bord och ett stort fönster på det men kan inte hitta någon gardin som inte känns för lantlig eller tantig. Vore hemskt tacksam för inspiration och tips!Hälsningar Sofia

  2. Krickelin: Tack snälla :)Sofia: Gardiner ja. Borde möjligen ge mig själv en spark i baken också. För här sitter nämligen Åhlens linnegardiner i hissmodell kvar sedan vi flyttade in. Vi satte dem i alla fönster för att snabbt få till en lite mer ombonad känsla. Och de sitter kvar – överallt. Jag är alltjämt förtjust i just hissgardinsmodellen, men nu ser vi trend i gardiner igen och gamla klassiker gör comeback, så vi lär få se mer gardininspiration framöver. Själv siktar jag först på att tapetsera matrummet för att sedan sätta fokus på gardiner i samma rum och i köket. Jag lovar att klura vidare på frågan!Syster yster: Visst är det väl så – härligt!Lina: Dina kommentarer är som små praliner 🙂 Tack!Annixen: Jag sätter inga i vatten längre, även om det är himla vackert, utan kör direkt i såjord. Visst är det fint med dessa små terrakrukor på rad. Älskar det! Och fler små skall in i ett litet växthus senare i veckan. Man får energi av detta!

  3. Jag älskar ju vintern men sånna här bilder får tom mig att längta efter våren och de obligatoriska mårbackorna på fönsterbänken i glasverandan….LOVELY!/A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *