Vårsolen

 

 

 

Som sagt, nu börjar tankarna om utelivet att komma före inneprojekten i prioriteringslistan. En hel säsong ligger framför oss och väntar. Spännade! Ett säkert vårtecken är täckningen av vintergröna växter. När solen börjar gassa kan de lätt torka ut, så nu är det säckväv på de små buxbomskloten på framsidan. De stora i kruka har fått flytta in på den skuggiga innergården.

 

 

Jag ser bland annat fram emot den andra säsongen med rosorna. På framsidan har jag tre Iceberg och en Louise Bugnet. Nu är det mest pinnar, men om några månader så!

signature

4 comments

  1. Jag väntar med spänning på mina vårlökar jag.Ska bli spännande att få hälsa på varandra när det blir dags.. ; )I vårt förra hus.. som var byggt 1909.Hade damen som bodde där lämnat en underbar trädgård efter sig.Vi hade nio äppelträd, massor med rosenbuskar utmed väggarna på huset, två långa rader med fina hallon, syren, påskliljor hade hon petat ner på hela tomten, pioner, jaa, säg var där inte fanns..Min minste och jag satt faktiskt härom dagen och pratade om hur mycket vi saknar det huset.Men vi var ju tvungna tillslut att bygga oss ett enplans hus..Jaa, jag saknar verkligen stillheten där på landet och den ljuvliga trädgården..Men istället får jag följa trädgårdar via bloggar m.m..Ska bli spännande att få se eran växa fram..kram mia.

  2. Jannike: På baksidan har vi fullt ös med snö, men på framsidan har solen kommit åt och smält bort en del. Så säckväv på där 🙂 Visst har vi mycket spännande framför oss! KramHelena: Oj, så spännande! All lycka till med huset!Mia: Så fint du skriver om det huset. Nästan så att man känner att man går runt i trädgården. Låter fantastiskt. Lite som man drömmer om när man nyanlägger. Men allt har sin charm. Och man får lov att jobba med det man har 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *