Årets första

 

 

 

 

Jo, detta var dagen när jag för första gången för säsongen bar ut lite saker för att skapa en tillfällig utehörna. Om man satt och pressade där mitt i solen, om man sållade bort de kalla vindarna, om man kisade lite – ja då fick man vårkänning :). På fredag är det den första mars. Springfling!

signature

3 comments

  1. Men ja! Jag öppnade dörren ut till vår nya trappa och andades vårsol! Och mitt i all vab och alla tankar smög sig vårkänslor in! Världsbäst!

  2. Åh, fårskinnet! Jag måste slå till på ett jag också snart. Ett litet vårtecken här i staden är att den fina växt och trädgårdsbutiken öppnar på fredag! Och jag har sett solen från fikarummet på jobbet också.. 🙂

  3. Lina: Härligt! Härligt! Snart!Sofia: Ett av mina gotländska skinn från Graute. Favoriter här hemma. Så skoj med butiksöppning – fler och fler vårtecken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *