Fabriken: Februari moodboard

 

 

 

Nej, det bidde nog inget moodboard i dag. Mer än känsla. En föraning. Om allt som bubblar. Tänk så mycket som hänt mentalt sedan man gjorde januaris moodboard. Man är en sucker för ljuset. Så är det bara. Självspeglingen och kokongen börjar lämna plats för annat. Hej, snart vill jag vara med och leka igen liksom.

 

 

Några små nya fina. Som jag tycker mycket om. Och som får representera den där moodet som jag befinner mig i just precis nu. Colour me happy.

 

 

Och visst har man börjat längta.

Ut.

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

 

signature

14 comments

  1. Lika fina bilder som alltid. Undrar egentligen om du verkligen vet hur inspirerad man blir av att kika in hos dig. Tack vare dig har jag blivit såld på färg och faktiskt vågat ta in mer färg hemma. Vitfeg som jag varit i mångaår.Ha en härlig dag!Kram!

  2. Sara: Visst är det så :)Linda: Men du – så himla skoj! En härlig dag till dig med! KramChristina: Solen strålar – humöret åker upp. Glädje 🙂 Kram

  3. Visst är det underbart med ljuset! Jag är helt fascinerad över hur påverkade vi egentligen är av detta. Jag känner hur energin börjar komma tillbaka. Helt fantastiskt!

  4. Tycker mycket om din färgblandning här!Och en enda färgstark tulpan är fler än oändligt många små elefanter – eller nå’t. :)Och romantiska Spode’s på det. Fint./helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *