Fabriken: Ta in naturen

 

 

 

I köket ledsagas almanackan av ett stort knippe körsbärskvistar i blom.

 

 

I sovrummet har det kommit in lite björkris.

 

 

I arbetsrummet omfamnar min björkriskrans mars almanacksblad. The amazing warmth has chosen you. Jag älskar det. Och det känns faktiskt lite så denna vår i vardande. Hjärta.

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema

 

 

Lite mer värkänslor från mitt Instagram @weronicaf. Fransiga rosa tulpaner, korallkofta från Lindex som H bloggade om i veckan, björkriskrans från torget, ägg från Panduro och några böcker till från bokrean. Springfling!

signature

8 comments

  1. Den där yogaboken är jag nyfiken på. Kan verkligen rekommendera video om man inte är van utövare.Bild nummer tre är så fin. Precis som dess innehåll. Jag har inte lyckats köpa mig någon. Inte i år heller.. Såg ut som shillingen gav större utdelning på stan än hos hm. Trés bien!

  2. Härligt med det korallrosa inslaget! En riktig vårfärg i mina ögon! Såg koftan i sin helhet hos Helena och blev betagen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *