10 comments

  1. Ja nu äntligen!Jag vågade inte riktigt lita på att det skulle bli så varmt och soligt idag eftersom det var kallt o mulet igår så jag har ännu inte köpt mina första vårblommor. Det får bli i veckan och det ser jag mycket fram emot :)Ha det fint!//Linda

  2. Åh, det ser härligt ut! Men här i min trädgård i Sundvall är det fortfarande ett par dm snö på gräsmattan… Men runt huset har det börjat tina och gatorna är bara. Idag har vi cyklat och bytt däck på bilen, så våren är på g här med.

  3. Åhåå vad härligt det ser ut!Vill passa på att tacka för en väldigt bra blogg. Du skriver bra och gör väldigt inspirerande och härliga inlägg! Jag har följt bloggen ett bra tag, men jag är en sån där som aldrig lämnar kommentarer, det är väl lite tråkigt men… Så ännu en till din fan-club! Hälsningar från ett regngrått Göteborg!

  4. Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Det regnar förvisso i dag, men ändå 🙂 Tack för fina kommentarer!Sofia: Så roligt att höra från dig! Det är alltid så skoj när någon trogen läsare väljer att skriva några rader. Tack snälla för fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *