Utvalt: Hamam handdukar i bloggtips

 

 

 

Ni missar väl inte Malin Perssons fina blogg på Lovely Life? Malin med familj renoverar ett stort hus i Skåne med en egen bohemchic stil som är väldigt inspirerande. Titta bara på det här magnifika skåpet. Underbart.

 

 

Vid senaste besöket fastnade mina ögon på Hamamhanddukarna i det vackra badrummet. Jag funderar på precis sådana till sommaren. Det verkar perfekt att de är så lätta och torkar snabbt när man tänker sig strandpackning, än att släpa på tung frotté. Någon som testat?

 

 

Handdukshängare i koppar som man kan beställa via Malin Persson. Handdukarna finns hos Lou & Friends. Jag samlar mig nog till ett klick så småningom.

 

Bilder: Malin Persson /Lovely Life with thanks.

 

signature

3 comments

  1. Jaaaa, fick testa det förra sommaren med en kompis på sandstrand och inte bara var de lättare och torkar snabbare, sanden fastnar inte lika mycket heller. Hittade när jag gjorde research då lite billigare varianter på ebay (uk) men beställde aldrig. Verkligen superbra! /A

  2. Anna: Åh, låter ju perfekt! Precis så som jag föreställt mig att de skall fungera. Måste nog testa! Tack för input!

  3. Hej Weronica
    jag har beställt hammamhanddukar från svenska Ticking Stripes. Otroligt nöjd med dem och ett plus för att de är etiskt och miljömässigt framställda!! Jag han använd dem som både handduk hemma och i träningsväskan och gillar vekrlgien konceptet att den inte tar någon plats!!

    /Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *