Helgens kedja

 

 

 

Såg ni Skavlan i fredags? Ack, Håkan, Håkan. Så himla bra han är. På alla sätt. Programmet (med bra övriga gäster också bland annat Jamie Oliver) finns att se på SVT Play här. Och på onsdag släpps skivan. Så efterlängtad.

 

 

Scanningsblicken fastnade på Style by vid storhandlingen på ICA Maxi. Älskade Håkan Hellström av Henrik Schyffert. Måste läsa. Väl hemma i vårsolen återupptäckte jag tidningen som jag vilat från ett tag. Alltså. Himla bra. Så bra att jag var ett lätt offer för detta prenumerationserbjudande med favoriter från Dermalogica med på köpet. 

Och så föll blickarna på de fem favoriterna på Elin Klings ledarsida. Ormskinnstrenden? Jo vars, för halva priset på dessa sandaler (googla rabattkod, det brukar alltid finnas någon) tror jag att jag är redo. Ungefär så – kan det gå :).

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *