Fabriken: På mina väggar

 

 

 

På mina väggar i arbetsrummet samsas som bekant slingrande pilblad från Morris med Lisa Bengtssons Mademoiselle (på tal om Paris då – det finns små Eiffeltorn i mönstret). Det senaste tillskottet är en ljusslinga i hörnet där jag tyckte att det behövde lysas upp lite. 

 

 

Och där i skenet av Medersa skall Jonna Franssons fina affischer sitta. Ska bara. Göra något annat innan. Någon som känner igen sig måhända? Affischrören har en förmåga att bli stående när det är tal om ramar och spika i väggen…

 

 

OBS – Montage! Här är vi spikkänsliga :). Så där har jag tänkt mig sedan ja. Ni ser hur himla fint det blir färgmässigt.

 

 

Vi får väl se när jag kommer till skott!

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema

signature

15 comments

  1. Hur snyggt som helst och jag bara älskar pilbladen. Har beställt hem ett prov som jag har lite planer för och den stora planen är att få maken med på ett helt rum med gröna blad. Som en barndomens träkoja tänker jag. Fortsatt skön torsdag!

  2. Det där är en av få tapeter som jag faktiskt skulle kunna tänka mig. Jag är annars ingen ‘tapet-människa’ – om man nu är det eller inte. Men jag behöver den lugna basen liksom. Och så öser jag på med färg och form efteråt. :)Men detta rum är galet fint. Och så hemtrevligt. Och ja, bara så fint!Trevlig kväll,u

  3. åh så fint. Och har du satt träram på Jonna Fransson printet eller ser jag fel? Det var ju exakt så det ska vara! Jag som haft den hängande i en byxgalge för att jag inte kunnat se framför mig vilken ram det ska vara. Och nu vet jag, tack!KramMaria

  4. Tack snälla för alla era kommentarer! Jodå, känner mig ganska övertygad om att det kommer att bli galant – måste liksom bara samla mig för att köpa ramar och spika 🙂 Sådant kan ta tid har jag märkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *