Söndagsbilden vecka 16

 

 

 

Ett unisont – äntligen! Jag har längtat ihjäl mig efter detta och njuter av varendaste sekund. Garageröj och trädgårdsfix för att sjunka ner med solglasögonen på i vår lilla utegrupp. Tre fyndade olivträd – 149 riksdaler på Blomsterlandet – och några små uppstammade lavendel samt min övervintrade agave – ja så höjdes feelingen på däcket sådär en tusen grader. Det gröna gör så mycket och är så in i den behövligt just precis nu. Hoppas att ni också har en fin helg!

 

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

16 comments

  1. Precis samma här + en grillad korv:) Vi har även hunnit med förrådsstäd och gärstaverket så inte illa pinkat men såklart solen motiverar ju helt klart till att bara vara ute:) Nu hoppas jag den här kommentaren fastnar här, har fortfarande problem med att lämna kommentarer till dig och H:/Kram M

  2. Hej! Har precis upptäckt din fina blogg, mycket inspirerande! Vart har du köpt den fina krukan på bordet, "konservliknande krukan"?

  3. Mycket fint. Blir så sugen på att fixa altanen här hemma 🙂 men det är för tidigt. vi har tyvärr massor av snö kvar. Tack för all inspiration!/suvi

  4. Ååååå vad fint! Var kommer den ljusgrå fyrkantiga krukan i från? (med stora olivträdet)Hälsn. Johanna

  5. Tack för fina kommentarer!Johanna: Tack snälla! Krukan kommer från Skulpturfabriken på Gotland och den lilla utemöbeln som vi har innan den stora kommer på plats är ROXÖ från IKEA.

  6. Grattis;)Här har vi nog ett tag kvar..Penseér är nog de enda jag vågar lämna ute ännu.Det ser SÅ fint ut! Skulle helt klart kunna tänka mig en kaffe där i solen;)Jag tror verkligen att lite grönt gör gott för de flesta:)Växtkraft-livskraft. Kram /A

  7. Stod och höll i ännu ett olivträd idag..men satte tillbaka det i affären…jag ska inte ha ihjäl fler olivträd…*skrattar..vacker altan ni har .KramPernilla

  8. Och jag måste haka på föregående talare… Jag har tagit livet av x antal olivträd (stora som små) och bara förstår inte hur jag ska ta hand om dem. Jag har nog läst vartenda tips och råd om skötsel vad gäller dem, men det vill sig icke… Har du något knep!? För jag vill ju så gärna få dem att leva!!!Jättefin uteplats… Härligt att börja få påta i trädgården också!/Cecilia

  9. Alex: Ett avlångt land sannerligen! Snart, snart :)Pernilla och Cecilia: Jag är ingen expert alls! Jag köpte mina första olivträd förra säsongen och de stod ute tills i höstas. Inga problem alls med dem ute – bara att ge dem vatten. Jag sänkte ner dem i hinkar så att de fick dricka ordentligt och de stod på vår soliga altan. Hoppas på samma tur detta år :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.