Fabriken: April Moodboard

 

 

 

Jo. Bara så. Faktiskt.

 

Jag känner mig pånyttfödd denna vår. Klyschigt? Det kan ni skriva upp! Det är jag och naturen som vaknar liksom :). I februari skrev jag detta. Dimman har lättat. Jag känner mig fri. Som om jag kan flyga. I alla fall ibland. Vet ni, det känns faktiskt lite som om allt är första gången. Med nya steg. Mot det som väntar. Full av tillförsikt. The best is yet to come. Fab and 40. Et cetera. Inte för att jag tror att jag alltid kommer att känna så här. Men för nu känns det nästan som det. Och det tänker jag njuta fullt ut av! 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema. Vykort av Therese Sennerholt.

signature

10 comments

  1. Fab and 40 eller 4.0 som ja kallar mitt år. Lite bättre, lite framgångsrikare och framförallt lite snyggare. jag mådde ruggigt under mitt 39-de år men nu har jag passerat födelsedagen och japp Im fab!

  2. Tusen tack, ni! Living by miriam: Det är klassiskt blankt 20 gånger 20 kakel från Höganäs med mörkgrå fog

  3. You go girl! Mer sånt!Jobbar på att hitta den känslan. Snart så. En vacker dag! Härligt att höra att du funnit den:)/Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *