Fredagssvepet vecka 17

Tänk att det blev fredag ännu en gång. I helgen skall vi hjälpa våra bästa vänner att flytta. Det skall bli så otroligt spännande att se deras hus från insidan, efter att ha närstuderat mäklarbilder och stått och tryckt utanför huset. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Förra våren kom systrarna von Sydows bok med utgångspunkt från Marstrand. I år är det tid för de kända Widell & Schulman och Gotlandsromantik i Magisk sommar. Bilden ovan är från ett hemmahos-reportage hos Hanna Widell fotograferat av Amelia Lönngren Widell. Den svenska sommardrömmen i ett nötskal.

Ständiga favoriter – krukor från Sturehof/Tina Hellman hos bland annat Norrgavel.

Gwynet Paltrow syns överallt just nu med ny kokbok samt promotion för Iron Man 3. Jag prenumererar på hennes nyhetsbrev Goop för en veckodos. Det varierar hur intressant innehållet är, men veckans intervju med Jeremy Dean om vanor, hur man bryter dem och skapar nya är mycket läsvärt.

En favorit i genren cerat för tillfället.

En av sommarens snyggaste extraväskor.

Jag efterlyste låtar för träning här och på Instagram häromdagen och fick många bra tips – stort tack för dem! Jag hade alldeles glömt den här klassiska träningslåten. Klockren även för fredagar.

Jag tycker mycket om mina kuddar från Afroart. Kanske får det bli även denna till kuddhögen.

Jodå, det blev en Penelopeklänning hos Lindex i onsdags.

Nu har SVT börjat sända Veep med Julia Louis-Dreyfus. Säsong två rullar på HBO Nordic. Rekommendation!

Jag hoppas att ni alla får en riktigt bra helg!

signature

6 comments

  1. Gwynet Paltrow, denna vackra varelse. Såg att hon blivit utsedd till världens vackraste av tidningen People. Jag kan bara hålla med. Synd att så mycket kretsat kring hennes strikta dieter bara. Såg nya löp på Amelia idag. "Gwynets nolltolerans mot gluten och socker" suck….! Man kunde ju önskat en lite med flexibilitet i intaget… Men sagolikt vacker kan ingen ta ifrån henne och hon verkar väldigt sympatisk också. Jag gick i samma skola som Leila K…hon var tuff redan då.. 😉

  2. Anna: Det kan jag tro! Leila K!Jag märker att jag blir mer tolerant mot Paltrows hälsosnack när jag själv tänker mer i detoxande banor. Tidigare har jag bara stängt av märker jag, men nu kan jag plocka lite där med. Sedan läste jag att hennes barn fick käka Oreos på lördagar, för det handlar om balans 😉

  3. fin färgskala och snyggt som alltid! fin helg till dig och shit vad du e duktigt, jo du inspirerade till att köra igång mina morgonpromenader. Kram camxx

  4. Fint svep som alltid. Den där klänningen måste jag spana in! Bara en liten notering; Det är AMELIA Lönngren Widell som fotat, inte Amanda som det visst står. Önskar dig en fin fredag!

  5. Älskar Krukorna, har ett par stycken i vitt och en i svart men ingen terracotta.. Hmm.. Mitt tips på bästa "serie" är"Där ingen skulle kunna tro att någon kunde bo", Så bra och vacker dokumentärserie på svt!kram/A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *