Söndagsbilden vecka 17

 

 

 

Klöver! Något av det tacksammaste man kan sätta i kruka. Fyll upp med U-jord så har du en trogen tjänare långt in på hösten. Den blommar med små klöverblommor, men de klipper jag bort när jag orkar, för jag tycker att de är finast med bara bladen. 

Jag hade laddat för dagens besök på plantskolan, men vete sjutton. Det var isande kallt när jag gick runt där bland växterna – jag fick inte riktigt feeling. Men snart. Snart! Då sätter allt igång på allvar. Maj – du är så in i den välkommen!

 

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

signature

5 comments

  1. Jag måste prova på klöver i sommar!Håller med dig om att den där riktiga trädgårdskänslan inte riktigt har kommit. Vi ger oss ut i trädgården så fort det är sol men trots vårblommor känns det ändå som att det inte riktigt har satt igång. Ha en fin start på veckan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *