Valborgssvep

 

Vi går mot Valborgsmässoafton och Sköna Maj välkommen. Jag firar in med ett vårligt svep. Håll till godo!

 

 

IKEA:s egna böcker brukar alltid vara riktigt bra. Nu kommer en om uteliv Kliv in. Kliv ut!  Jag ser fram emot att bläddra. Pressbild IKEA.

 

 

Jag kan inte bestämma mig riktigt. För vilken färg jag skall ha. För det känns nästan som ett måste med en sådan paketleverans. Ett tips i presenttider. Ask av Jonas Lindholm från Mokkasin.

 

 

Nanna som driver bloggen Så fint jag vill som jag tipsat om tidigare, har förverkligat en dröm om att göra tavla av en fantasikarta. Läs historien om kartan här och delta i en tävling om ett eget exemplar här

 

 

New Girl rullar på fredagarna i fyran igen. Ibland tycker jag att det blir alldeles för mycket – komedigenren är ack så svår – men ofta är det bra. Zooey Deschanel är även ena halvan av She & Him som kommer med ett nytt album i maj. Singeln är en vårlig karamell. UPDATE: Nu finns skivan på Spotify.

 

 

InWear har fått mycket av min klädbudget i vår. Det danska klassiska märket har numera en hög modegrad. I vår frontas de av franska supermodellen Caroline de Maigret. Här kan man se ett reportage hos The Coveteur

Favorit i repris hos Indiska. 

 

 Jag tycker himla mycket om mitt läppglans från Estelle & Thild och är nog nära en investering i en nyans med lite mer färg i.

 

 

Glöm cupcakes, nu är det hemgjord glass som gäller. I alla fall om man ser vad som är trendigt och vad som pinnas på Pinterest. Det är isglassar i skiktade lager av pasteller som är som små konstverk. Hur i hela friden man får till det hela skall vi kanske lämna därhän – här talar vi perfektion i bild :). Linda Lomelinos nya bok i genren kommer snart. Jag förväntar mig att frossa i just estetiska skapelser med hög tittfaktor. 

 

 

Det blev ingen svindyr pion för mig i går, utan jag njuter bildledes från förra året. Det är ju alltid så. Man längtar ihjäl sig efter de där första. Vad det nu än må vara. Och nu är det rosa pioner. 

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin Valborgshelg!

signature

15 comments

  1. Vilken oväntad bonus – ett svep på en måndag! Tack för ljuvlig inspiration som vanligt!Glad Valborg och Sköna maj välkommen!! //Elisabet

  2. Ja som sagt vilken trevlig överraskning med ett måndagssvep- det gillas!Läppglanset skall spanas in! Kan man få för många?HA EN HÄRLIG HELG!/Alex

  3. Vilket fint svep! Asken är så vacker! Jag funderar också på vilken färg jag ska välja. Satt och suckade härom dagen då A frågade vad det var, jag berättade om att jag hade sådan beslutångest och frågade honom vilken han tyckte bäst om. Tror du att jag fick något vettigt svar? Nej det fick jag inte. Ungefär såhär lät det "Johanna… det är en liten ask. Jag har ingen aning". Haha, men har man beslutsångest så har man ;)Ha en fin valborg!Kram tanten

  4. Efter det här svepet blev jag bara ännu mer sugen på ute- och trådgårdsliv. Jag har precis anlagt ett trädgårdsland och flera uteplatser står på tur, IKEAs Kliv in, Kliv ut! verkar som perfekt läsning – tack för tips och inspiration.

  5. Men tänk att jag får vara med där bland allt det fina. Vilken ära. Det gör mig väldigt glad!Och massa inspiration som vanligt… skålarna från mokkasin <33333…. skorna från indiska <3 pioner och glass…fin valborg!

  6. Härligt svep, tack för det! 🙂 Blev sugen både på att köpa boken om glass, köpa ännu ett läppglans och bläddra i IKEA´s nya!! Så tack för inspon! :)http://trettiosjukvm.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *