Beautiful

 

 

 

Det blev en sådan där tokig och orolig dag i går. Min lilla flicka opererades för blindtarmen. Allt har gått bra, men mammahjärtat värker såklart vid sådana tillfällen. Maken och hon är kvar uppe på sjukhuset, men förhoppningsvis kommer de hem i dag. Jag glädjer mig åt min vinst som kom från Krickelin i brevlådan. Jag är ett stort fan av Kristin såväl i skrift som i bildformat, så himla glad blev jag när jag vann en liten Regn i växthuset

 

 

Jag hade en ram hemma som passade utmärkt och för nu står Kristin med gummistövlar lutad mot sovrumsväggen, så att jag får mig lite växthusdrömmar till livs direkt när jag vaknar på morgonen. 

 

 

Nu vill man ju liksom tapetsera med fler bilder här hemma. Heja dig, Kristin! Du är så himla duktig och dina bilder är så vackra!

signature

10 comments

  1. Hej fina du!Å så klart det är jobbigt med en operation, att se sina barn gå igenom sånt. Fy! Krya krya på liten!Du W, jag noterade att du har en parfym på bordet från Byredo – är det en doft du rekommenderar? Jag är så nyfiken på dessa dofter (för att flaskan är toksnygg ha ha)!Grattis till din vackra vinst!Kram Jes

  2. Jes: Absolut Byredo! Men faktum är ju att man nästan måste sniffa först. Jag har Pulp och La Tulipe – två väldigt olika dofter som jag älskar båda två. Nu har jag ett prov hemma från den nya liljekonvaljdoften – ljuvlig. Så passa på att sniffa runt – men varning. Lätt att bli beroende 🙂 KramKrickelin: Där står du bra 🙂 Kram

  3. Så himla himla fin!Jobbigt med operation, men vi får hoppas på snabb återhämtning – krya på tjejen!(Kommentarerna försvinner fortfarande för mig… skulle kommentera redan igår, men så föll det bort och jag orkade inte skriva in samma igen då..)

  4. Så jobbigt med sjukdom för din lilla, stora flicka. Sänder henne alla mina bästa och friskaste tankar!Så fint med lite vacker gummistövel-feeling bland dina sköna små flaskor! Förresten, finns det jord-under-naglarna-doft på flaska än? Kanske vore något? En jordnära parfym. :)/helena

  5. e zakupy, ale tym razem za donio¶le mniejsze sumy. Je?li mamy do dyspozycji wi?kszy zapas pieni?dzy, owe lepszym asortymentem by?by zakup za ca?? kwot?. Obs paintball slask zerna zaleta systematycznych zakupów istnieje bezpiecze?stwo. Wiemy, ze ceny mog? si? zmienia? bardzo niecz?sto. Je?li b?dzie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *