3 * onsdag

I dag har barnen studiedag, så vi siktar på staden med bland annat glass och tandläkarbesök. Aningen kontraproduktivt kan tyckas, men balans behövs här i livet – och en bra tandborste :).

 

Det blir en sväng till biblioteket där Kate Mortons senaste bok ligger och väntar på mig. Morton skriver sådana där böcker som påminner om barndomens kiosklitteratur, fast så mycket bättre. Man får överse med en och annan klyscha på sidorna när det berättas riktigt bra historier. Mysterier, evig kärlek och mord i engelska Suffolk. Jo tack.

Någon storartad blomstermässa som pågår i London just nu uppbådar inte staden, men däremot kanske en glass i Trädgårdsföreningen där Ulf Nordfjell designat öppningsrabatten Den försänkta trädgården. Brittiska Vogue utser naturligtvis de mest stilfulla besökarna. Och visst är Gisela Kouker så söt i sin vintageklänning. Foto: Michael Grey/Vogue.

Som sagt, Chelsea Flower Show – och guld till ovan nämnde Ulf Nordfjell. En nutida romantisk trädgård som man kan läsa mer om här och här.

Sedan hoppas jag hinna in till Lindex för att titta på de nya Holly & Whyte-kläderna som släpps i dag. Vi skall väl inte blicka mot hösten ännu, men man blir ändå på gott humör av pressbilderna inför det som komma skall. Det blir engelsk landsbygd i Holly & Whyte med en mustig färgskala i sammet, tweed och ull. Sommar först – en extraordinär lång och varm sådan som man minns länge – men sedan låter detta mycket trevligt.

En fin onsdag till er alla!

signature

6 comments

  1. ja, det kändes lite konstigt med höstspaning redan nu, men gillar det jag ser:)Mitt budgettips är i sminkkategorin, och är isadoras flytande eyeliner i brunsvart. En klassiker som jag återkommer till efter att ha prövat dyrare emellanåt.Om du nu använder det:)Kram/A

  2. Lite tidigt med höstkläder redan nu men oj så snyggt det är nästan så att man börjar längta till hösten redan. Men bara nästan 😉

  3. Hej Weronica! Tack för fina bilder och härlig inspiration både på bloggen och instagram! Bara ett litet tips från en petmaja; Lindex märke heter ‘Holly&Whyte’ med y i Whyte. Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *