It´s Friday!

 

 

 

Nu är den här. Sensommaren. Som jag älskar. äLSKAR. Om jag måste välja en period på hela året, så är det just denna. Det mentala startskottet är det där pirret i kroppen om nystart, den högre luften och havet av Dahlior på torget. När man köper hem det första fånget av de ståtliga bollarna tillsammans med solrosor och bigarråer, ja då vet man. Tips på denna tröja hos Lindex – snygg lite oversize passform – och med löften om den där perfekta sensommardagen när solen fortfarande värmer, men när man ändå behöver en tröja på sig. Sa jag att jag älskar sensommaren? Japp.

Härligt med helg efter bara två skoldagar för barnen. Henrik på tråden i går efter första skoldagen. Hur har du haft det? Hur har det gått? Frågor bubblar från mamman som får till svar – Vi tar det sedan, mamma. På väg. Och i dag såg jag honom, så där på behörigt håll, uppflugen i ett träd på sin nya skola tillsammans med kompisar. Det blir bra det här. Måste bara vänja mig lite först. Att min minste är tio år och går i fyran nu :).

 

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

10 comments

  1. Bekant, så bekant… Din blogg, dina bilder och ditt sätt att skriva gör gör mig glad! Tack för det!Ha en fantastisk fredag och helg!Anna

  2. Nu märks det att sommaren tågar mot sitt slut, alla mina favoritbloggar (din är en) startar igång igen! Som vanligt är dina bilder mycket fina.Och du, tack för dina ord inne hos mig. Printas ska den … och sättas på väggen så att jag kan minnas sommaren i höst/vinter. :))KRAM och trevlig helg,Ulrika

  3. Håller med dig. Och din höstbeskrivning är så fin. Ska spana in tröjan. Köpte en vinterjacka idag, en dyr en. Så jag ska hålla mig varm. Men nu känns det som jag lagrat värme från semestern. Inifrån och ut liksom. Jag ser din son i trädet där. Så stor! Häftigt!

  4. Ah vilken fin bild! Och vilka vackra ord! Lyllos dig som gillar sensommar. Tyvärr lider jag av augustiångest och kan väldigt lite njuta av den rest av sommaren som är kvar. Men man får drömma sig bort till stundande semestrar och ledigheter :-)Kram!Och nästa fredag börjar P1:s Spanarna OCH Stil. (Vågar man hoppas på ett fredagssvep?!?!)

  5. W! Jag håller med – älskar tiden som kommer. Den höga syrefyllda luften som gjord för att ta långa lagom makliga promenader i. Och färgerna sen! De stundande, sprakande höstfärgerna. Och kombinationen i din bukett – underbar.Känslan av att sitta högt, högt upp i ett träd sitter så starkt kvar i kroppsminnet. Jag och någon stackars vettskrämt kompis satt ofta långt ovanför platsen där ridhusets flitigaste hästflickor hade sin favoritstig; – Hallå, här uppe är vi!!! skrek vi av våra lungors fulla kraft! Stackars hästar… :)Kul att du är på G igen. Sensommar-G!/helena

  6. Nilla: Tack snälla! Jag är så glad över blomsterodlingen som säljer på vårt torg hela sensommaren. Det är en ren njutning att gå att plocka bland buketterna – tre för en hundralapp. Trevlig helg!Eva: Visst är det en fin tid! KramAnna: Åh tack! Dina rader gör mig himla glad! Hoppas att du har en fin helg!lilla u: Tack snälla du! Härligt med den där bilden på print – så vacker och minner om den ljuva tiden som sagt. Fin helg! KramLina: Åh, jackinvestering. Spännande! Det brukar vara värt att lätta på plånboken just med sådana stora saker som liksom sätter tonen. Visst går man bra rustad in i denna sensommar och höst. Värmen lagrad – det låter fint det.Karin: Åh, jag som älskar augusti av gammal vana sedan skolstartstider. Det sitter djupt i! Jag lovar att försöka lindra din ångest framöver med massor av inspiration, Karin 🙂 KramHelena: Ja! En härlig tid väntar oss nu! Härligt med er i trädet där 🙂 Tack! Sensommar-på-g verkligen i år – känns mäktigt bra!Stiliga Hem: Ja, skulle dragit fram min Spodekopp ser jag nu 🙂 En härlig tid nu!Jennie: Tack snälla. Sensommaren är något alldeles extra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.