Lördag på staden

 

 

 

Vi var knappast ensamma på staden i dag. Skolstartstider och behov att uppdatera gympapåsarna. Det verkar vara fler barn än våra som växt under sommaren om man säger så. Så vi körde shoppingrace med dotter som var på, och son som var av. Men som blev lite gladare när han fick på sig en cool jacka på H&M som han gillade massor. Dottern handlade jacka på BikBok, där jag under alibi som mamma, men mest med känslan av en gammal tant, köpte mig höstens (by sisters Olsen) rutiga :). Om barnen får bestämma blir det sedan Chinamat och bowling och så blev det i dag. I min iver att bejaka sensommaren hade jag såklart klätt mig alldeles för varmt denna regniga, ganska kvava dag. Blir ni också så där? Att det är kul med det nya nu. Ullscarf – finfin från by Malene Birger –  och skinnjacka var väl inte riktigt nödvändigt måhända, men det kändes skoj att ha det på sig.

Nu kast i soffa – och heja på regnbågs-Emma, som denna dag målat rött. Tänk vad några naglar kan göra här i världen. 

signature

7 comments

  1. Karin: Tack :)Victoria: Det är en svår tid att klä sig minsann. I dag frös jag nästan för att jag hade för lite grejer på 🙂 Men det är tur att man blickar framåt med tillförsikt!

  2. Nej, jag kan inte sätta på mig något varmt än, svettas ihjäl. Men jag förstår vad du menar! Det är härligt med en ny säsong och spännande med nya plagg.

  3. Sofia: Klokt 🙂 Det är klurigt nu när det är så växlande. Man får köra med lager på lager, för att kunna ta av när solen förhoppningsvis kommer fram. Riktig sensommar har utlovats i veckan – det gäller att njuta nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *