Förnya badrummet

 

Nu vänder vi våra blickar inåt igen, efter en lång och härlig sommar. Det kliar i fingrarna att förnya lite inomhus. Varför inte börja i badrummet med en uppdatering av textilier? Det är inte ovanligt att de handdukar man använder varje dag bara blir hängandes, slitna och tummade år efter år. Kanske dags för något nytt i höst?

 

Välkomna säsongen med nya handdukar till hela familjen. HEMTEX erbjuder ett stort urval av textilier till badrummet. Våra favoriter och trotjänare här hemma kommer från LIVING-serien. Handdukarna finns i många olika färgställningar från 49 :-.

I höst är jag nyfiken på att utforska serien HOTEL SELECTION med handdukar från 69 :-. Det är fint att mixa olika färger i badrummet för att få lite mer liv i de ofta neutrala rummen.

Med hopp om inredningslusta i våra badrum framöver!

Detta inlägg är i samarbete med HEMTEX

2 comments

  1. Hej, finns den fina badrumsmattan också på Hemtex, dvs den sista bilden, grå vit? Hittar den inte på hemsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.