Trädgården i dagg

 

 

Daggig trädgård i vindstilla arla sensommarmorgon. Tiden är förlåtande där ute nu.

 

 

Älskar min frodiga rabatt där allt slingrar sig om vartannat. älskar hur jag har gått från att vilja begränsa det gröna, till att omfamna mångfalden och oredan.

 

 

Rapsbaggarna tycks älska mina Queen of Sweden nästan ännu mer än jag. Men några har de lämnat till mig. Tack.

 

 

Näpna små rosa. Oemåtståndliga.

 

 

Prisad vare du ljuva sensommar!

signature

5 comments

  1. Vilka fantastiska bilder!! Nästa år ska banne mig jag också plantera lite rosor – tack vare dig 🙂 Ja den här augusti måste gå till historien som den bästa – nånsin! <3

  2. Tycker mycket om din rundade rabatt! Om jag hade haft trädgård – och inte bara en litet, litet förvildat land – så vet jag precis hur jag hade velat ha det (i alla fall om någon annan hade skött rensningen); en stor rund rabatt, gärna kuperad, liksom mitt i en stor gräsmatta. Lite som att alla sköna blomster blivit "uthällda" där, om du förstår hur jag menar.Tack för fina daggstänkta bilder./helena

  3. Hej! Har följt din blogg i flera år och vill bara säga att jag tycker din blogg är fantastisk!! En perfekt kombination av inredning, mode, trädgård, familjeliv och ursnygga bilder. Du skriver så bra och trevligt. Har börjat tröttna på många bloggare som jag tycker blir mer och mer köpta reklampelare men din blogg håller stilen! Så heja dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *