Lunch med Haute Couture

 

 

 

Att turista i sin egen stad är inte så dumt. Jag skall bli bättre på det framöver. På östergötlands museum visas nu utställningen Haute Couture från Paris med exklusivt mode som burits av Marianne Bernadotte. Det var sannerligen mycket trevligt att frossa i Balmain, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent och Valentino till lunch.

 

 

Som en extra krydda kom huvudpersonen själv, Marianne Bernadotte, 89 år och still going strong, till museet och åt lunch på fina Hagdahls, när vi var där :). Utställningen håller på till den 29 september. Rekommenderas!

signature

4 comments

  1. Hej! Knasig fråga kanske men bor du i Linköping? Om så är fallet, har du tips på roliga inredningsbutiker? Häls. Mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *