Fabriken: Moodboard

 

 

 

Fabrikens torsdagstema har blivit framskjutit tills i morgon, men då befinner jag mig på resande fot, så mitt bidrag kommer denna dag istället. Jag hamnade i min packning när jag skulle få till mitt mood. överhuvudtaget inspireras jag mycket av mode i detta nu. Under sommarens strandläsning har det framförallt varit tidningar inom den genren som fångat mitt intresse. Inte så att inredningslustan har svalnat, nix, men det finns så mycket inspiration att ta med sig till hemmet även från andra håll. Det som framförallt är stort såväl inom mode som i inredning, är en av mina gamla käpphästar – materialmix. 

 

 

Det handlar om motsatser tycker jag. Kombinationer. Att inspireras av olika sammansättningar som man kanske inte tänkt på innan. Mjukt versus hårt. Skirt versus grovt. Struktur versus slätt. Skimmer versus matt. Paljetter, grovstickat, skir spets, tweed, siden och läder. Jag mixar och matchar efter behag och sinnesstämning.

 

 

Jag inspireras även av att sätta till något oväntat, såväl i inredning som i vad man tar på sig. I höst bär jag exempelvis ett klassiskt pärlhalsband till en grovstickad tröja. Vi får väl se vad i högen som kommer med i väskan. Att packa lätt har aldrig varit min starka sida :).

 

 

Med detta önskar jag er en riktigt fin weekend!

 

Bidrag till Fabrikens torsdagstema.

signature

6 comments

  1. Fin moodboard, skön höstig känsla. Och kul att leta fram gammalt och nytt och mixa. Känner för att damma av halsduken i leopardmönster som min man sydde åt mig för hmm, 20 år sedan.Så glad också att någon annan packar lite som jag, tre extra ombyten för jag kan aldrig välja när man står där lite trött på kvällen inför resan.Skön kväll!KramCamilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *