Basics by H&M

 

 

 

I dag släpps H&M:s omtalade kollektion som visades i Paris tidigare i år. Bland alla festblåsor fastnar jag framförallt för baskläderna. Jag tycker om när kedjorna arbetar med riktiga material i allt högre utsträckning. I kollektionen fastnade jag för en fin stickad tröja, en längre t-shirt samt en skepparkavaj. Alla tre fungerar som klassiska stöttepelare i höstgarderoben. Och så lite Bling Bling till allt det basiga – detta halsband tycker jag om. 

signature

One comment

  1. Samma här eftersom jag är på jakt efter basgarderob 🙂 Jättefina plagg! Men orden "lätt transparent" får mig att dra öronen åt mig vad gäller t-shirten. Jag är på jakt efter det motsatta, men det har visat sig svårt att hitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *