Autumn, the years last, loveliest smile

 

 

 

Efter att ha kommit hem från den vackraste av sensommarhelger i österlen, går jag runt i min trädgård och känner hur hösten är på väg. 

 

 

Det är en ynnest att kunna gå ut och göra en bukett av det som finns där ute. Det gröna har givit mig en sådan källa till glädje i livet.

 

 

Rosorna blir fler och fler. Här fantastiska Queen of Sweden tillsammans med Iceberg och några knoppar av New Dawn. De får samsas med luktärt, höstanemon, lavendel, ringblomma och krondill i detta lyckopiller till bukett. Kära små blommor. Som jag tycker om er.

 

 

Fotografi: Weronica Fremenius/En mammas dag.

15 comments

  1. W!Detta var det vackraste jag sett på länge. En sådan känsla i dina bilder. Skapar härliga minnen av Denise Grünsteins härliga bok buketter från min trädgård. Tack för en underbar dos av sensommarträdgård. Kram!

  2. Jag är dålig på att kommentera men njuter ofta av dina fina bilder och ord. Men tog du nog priset:-) Så vackert!

  3. Så härlig blandning av blommor! Du har såå rätt, det är UNDERBART att ha en trädgård och att kunna plocka ihop sig en bukett att sniffa på o njuta av.KRAM Cecilia

  4. Färgsprakeri! Färgsprakera! Hurrra!! Sensommarhösten är bäst, och du är ju inte heller så dum, kära W! ;)/helenaps. Jag ska kika noggrannare på ditt fina "Skåne-reportage" senare. Kommer tid kommer r…

  5. Men kära du! Vilken bukett, vilka foton. En sådan stilist du är. Så skön känsla i de där färgerna, blommorna!Jag skrev två kommentarer igår till ditt inlägg om Österlen, som min mobil lyckades radera…, men jag ville säga att jag var glad för att ni haft fint väder, njutit av den härliga miljön, att du inspirerat mig till ytterligare längtans punkter i den där bucket list man får ha, tack!Ha en fin kväll och morgon sedan!Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.