Utvalt: Matthew Williamson för Lindex

 

 

Att säga att fjolårets Missoni-kollektion för Lindex var svårt hajpat inför släppet förra hösten, var ett understatement. I år är det den brittiske designern Matthew Williamson som står bakom och riktigt samma förväntan ligger möjligen inte i luften som de italienska zigzagränderna förmådde uppnå. Den 4:e oktober släpps kollektionen, som är ett led i att uppmärksamma den rosa månaden där 10 % av intäkterna går till Rosa bandet-kampanjen. Det kommer även säljas ett armband som det gjorts andra år. 

 

 

Kläderna då? Tja, inte riktigt min kopp te denna gång av bilderna att döma. Men den feminina blusen med vackert blomsterprint i finstämda höstnyanser (499 :-), ja den vill jag ta mig en titt på i alla fall. Kollektionen kan ses i denna digitala tidning med bland annat supermodellen Karlie Kloss. Och som sagt – den 4:e oktober får man hålla utkik såväl i butik som online. Pressbilder: Lindex.

signature

3 comments

  1. Jo, men jag gillar nog de här bättre än missoni som jag tyvärr tycker blev sjukt uttjatade och väldigt trista när "alla" hade något därifrån. Hoppas man kan bli lite mer ensam om ett sådant här plagg 🙂

  2. Jag håller med dig Weronica. Kommer att knacka på premiärdagen och prova. För färgerna är fina, varma och skönt höstiga. Lite William Morris-feeling får jag av någon anledning…:)Tack för fin inspiration!Ha en skön dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *