Höstens första

 

Så var det dags. För mitt i all höstromantik som jag så gärna kör med, så kommer ju förkylningarna också. Jag har ägnat mig åt säsong två av Homeland i soffan. Nu längtar jag till säsong tre och kan läsa i kapp alla artiklar om seriestarten. Så klunkar jag te. Och smider planer för alla nyttiga juicer som jag skall åstadkomma i vår nya centrifug som vi köpte till nice price på Ica innan jag däckade in. Har ni några guldtips på vad ni gör för blandningar – dela gärna med er. Kopp Spode/Royal Design.

signature

7 comments

  1. Vad trist att behöva vara förkyld så ofta! Krya på dig. Hemmapressad juice är nog bra. Jag köpte en juice från Ica selection som du kanske kan testa att göra själv; Apelsin, mango och passionsfrukt.

  2. Å nej, hösten har ju typ varit här en dag och du drabbas redan av baciller. Orättvist! Alltså värst vad alla köper josmaskiner. Vilken hype. Kul med nyttiga sådana, jag parallellkör nyttiga tankar med onyttigt intag. En litet steg på vägen heter det ju…

  3. Jason Vale är den brittiska juicemastern som jag fått mycket inspiration av: Hans lemon/ginger zinger är underbar.Äpple, morot, ingefära, citron – pressa och drick med krossad is. Så fräscht!

  4. Alltså, dags att plocka in den där råsaftmaskinen jag fick för säkert 10 år sen av min mormor, då tyckte jag den var värdelös eftersom allt det "goda" liksom blev kvar av frukten men det finns säkert godare saker att göra numer. Det där med ingefära låter gott. Och du som är förkyld, testa att värma tranbärsjuice med riven ingefära i. Krya dig! kram Milla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *