Utvalt: Sköna Hem nr 11/2013

 

 

 

Jag har varit prenumerant på Sköna Hem sedan 1995, så vi har sannerligen en lång historia tillsammans. Det var den som jag tog i handen när mitt stora inredningsintresse började. Jag behöll länge varenda tidning, men när vi skulle flytta ut till huset för snart fem år sedan, så rensade jag. Det gör fortfarande lite ont i mig ibland när jag tänker på det… Det nya numret är ett riktigt klassiskt Sköna Hem-nummer i gammal god stil. Rekommenderas varmt!

Och idag bockar jag och tackar för så fina ord inne hos Jannice med Simplicity som numera bloggar hos just Sköna Hem. Tusen tack, det gjorde min dag!

signature

6 comments

  1. 20 år minsann! Lång tid:)Förstår att du är glad över hennes ord och jag kan bara hålla med. Just dom bilderna har suttit kvar hos mig senaste dagarna. Såå snyggt <3

  2. Hej!Hittade hit från Simplicitys länk igår – vilket öga du har och så skönt som avbrott mot alla grafiska, ängsliga, trärena hem ;-)Kommer tillbaka minsann!

  3. Hittade hit via Simplicity och vad kul.Vilken härlig blogg du har och ett mysigt hem. Jag har nog aldrig tittat i en Sköna Hem, tyvärr.Ha en fin torsdag!Kram Bodil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *