Blomsterterapi

 

 

 

Innan regnet kom.

 

 

Jag blir alltid lite lättare till sinnet efter detta.

 

 

Jag glömmer det som behöver glömmas för en stund.

 

 

Och sticker ner näsan och drar in detta ljuvliga. 

 

En torsdagsbukett till er kära läsare för alla fina ord som jag fått den senaste tiden. Varmt tack!

 

I dagens bukett: Rosor – Madame Boll, Claire Austin och Iceberg, daggkåpa, lavendel, snötörel och luktärtor. Kanna från Reunion Home fyndad på österlen.

signature

6 comments

  1. Linda: Jag frilansar en del samt arbetar med webbaserade projekt. Jag vet inte riktigt vad jag skall bli när jag blir stor – har gått från forskare på universitetet, till hemmaförälder till sökande kreatör – typ 🙂 Det klarnar förhoppningsvis framöver! Tack! Kram

  2. Hej! Undrar om du är nöjd med Claire Austin. Funderar på inköp & vet att Zetas ger den gott betyg. Lever den upp till förväntningarna? Tacksam för input! Glada hälsningar, Alexandra

  3. Väl bekomme! :)Förstår precis hur du menar – när man får gå upp helt i något kreativt så där – och resten av världen liksom bara försvinner. Om så bara för en kort, kort stund.Din bukett är underbar, tycker mig nästan känna den rosiga doftskyn och ana min favorit daggkåpans ständigt gömda vattenpärlor, där någonstans!/helena

  4. Alexandra: Det är min första säsong med Claire, så jag kan egentligen inte säga så mycket. Jag har haft den i kruka i sommar och nu för några veckor sedan är den utplanterad i rabatt. Blommorna blir ganska tunga, så grenverket blir lite vekt ibland kan jag tycka. En vacker vit ros är det. Först en gul ton och sedan vit. Lycka till med rosval!Helena: Visst är det så – glädjen över att förlora sig i något, vad det nu än må vara. Tack för dina alltid så uppskattade rader, Helena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *