Utvalt: Första almanackan för 2014

 

 

 

Vete sjutton om jag vill börja tänka på nästa år redan, men att köpa almanackor att pryda väggen med, tja där är jag alltid. Jag hyser ett närmast rituellt förfarande här och älskar allt som har att göra med dagar på blad. Väggprydnaden från Rifle Paper/Mokkasin blir förmodligen mer av ett smycke än något annat – kanske i sovrummet – men som sådant är det helt oemåtståndligt. Vissa saker bara måste man få njuta av nära sig.

signature

8 comments

  1. Ja, förstår dig fullt. Försöker hela tiden leta reda på den där perfekt praktiska familjekalendern, men som samtidigt är snygg. Jag lyckas inte alls. Men hittar fina kalendrar att vilja sätta upp:)Mokkasins urval är jättefint.Skön kväll!

  2. Det är nåt speciellt med att köpa en ny kalender. Jag lovar alltid mig själv "ett nytt liv" där allt ska skrivas in ordentligt och snyggt med en vacker penna. Sen gör jag som vanligt….

  3. Camilla: Det här är ju ingen praktisk familjekalender alls, utan bara ögonfägnad, men det måste man unna sig ibland också 🙂 Livet rymmer ju båda liksom. Victoria och Petra: Det låter som om vi kommer få finheter att titta på nästa år – härligt!Malin: Jo, jag är precis likadan 🙂 Det är hoppet om den välorganiserade människan som har koll på allt jämnt. Jag tenderar också att bli precis som vanligt sedan, men hoppet, det kära hoppet , är alltid fint att ha med sig 🙂

  4. Älskar också att köpa kalender! Den här var fin men jag får leta vidare. Jag står inte ut med tanken på att februaris bild var i tropiska starka färger och att januaris bild var mörkgrön. Jag är petig på så vis 😉

  5. Sofia: Haha! Jag är faktiskt lite likadan – vissa månader gillar jag bättre än andra. Gillar när färgen på månaden liksom överensstämmer med mitt mood då – och sätter lite i halsen över vissa kombinationer, men kanske är det precis vad som behövs i mörka februari 😉 Mrs b: Visst är den oemåtståndlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *