Höstfärger

 

 

 

Det är skördetid och därmed marknader runt om i vårt land. Passa på och besöka en om ni har tillfälle. Själv var jag en stund på Bondens Marknad i lördags. Det är lätt att finna glädje bland all färgprakt och överdåd. Blomsterförsäljarna hade gjort magnifika uppsättningar som jag visade på Instagram. Jag brukar köpa knippen av dahlior och solrosor som de säljer, men nu kunde man köpa solitärer för att sätta samman efter behag. Det är just det här som inspirerar mig allra mest just nu. Det vilda, det som egentligen är alldeles för mycket på en gång, det spretiga och det ofullbordade. Ogräs och frökapslar bredvid posh gladiolus och liljor. Så himlans vackert tycker jag.

 

 

Fin start på veckan!

signature

6 comments

  1. Otroligt fint!Är i flyttagen nu den här veckan. Så allt är lite huller om buller. Men jag ska nog ta och köpa mig en vacker bukett och sätta i min vas med, på det nya stället 🙂

  2. LiseLotte: Det tycker jag absolut att du skall göra! Fira in liksom med en maffig blomsterkvast!Nanna, Amelia, Stiliga Hem: Fin vecka till er med! Blommor får man liksom aldrig nog av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *