En till

 

 

 

Jo, det har väl blivit något av ett frossande i blombuketter här på sista tiden, men det är precis som om allt är som vackrast just nu. Man vet att frosten lurar runt hörnet och på detta vis intensifieras känslorna inför det som snart skall gå i vila. Min tennvas, ett kärt loppisfynd, är fylld till brädden med den känslan. Lite till. Bara lite till.

Och banne mig – ser i kalendern att det i morgon har gått sex månader sedan min detoxresas avslutning i våras. Och jag är still going strong. Heja mig – kanske skulle fira med en blombukett :)?!

signature

5 comments

  1. Hej! Har nyligen hittat din blogg och den är ju bland de bästa! Love it! Det här är inte ett klagomål utan bara en upplysning det heter fylld till brädden med ä. Inte bredden. Har sett detta fel i massor med bloggar på sistone. Kram från språkpolisen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *