Höstens skor

 

Ett par Chelseaboots känns alltid aktuella såklart, men just denna höst syns de mer än på länge. Helena har provat sig genom några par här och här. Jag beställde, vågat nog med tanke på mina märkliga fötter, ett par på nätet. De var dock helt fel i passformen för mig. Jag fann istället mina hos Ecco. Jodå, det är fortfarande så att man får trängas med äldre gentlemen som köper sig höstens moccaskor där, men Ecco har sannerligen poppat till sig rejält senare åren, samtidigt som man behållt det bekväma och det fotriktiga. Här i staden samsas Ecco med mer trendiga Vagabond om butiksytan, så man får kryssa lite :). Höstens skoinköp – hoppas att vi skall bli riktiga kompisar framöver !

signature

10 comments

  1. Vilka finfina skor!Jag köpte Blundstones härom året. Gillar dem men de är lite lite klumpiga i modellen. Ecco ser lite nättare ut! Min dröm är RM Williams, men de kostar lite väl mycket kanske…. 🙂

  2. Karin: Jag har Kavats bruna modell, men det är lite samma där – de är rejäla liksom 🙂 Ingen nackdel i vissa sammanhang alls, men nu kände jag för något nättare som kan vara snyggt till såväl smala byxor som till klänning. RM Williams – jo tack – får skaffa lite större skobudget först då ja :).

  3. Bra tips! Tack! Själv har jag prövat Dr Martens men tvekar just pga det lite väl rejäla. De har en bra hemsida annars med mycket bättre priser än butikerna på stan.

  4. Victoria: Härligt när man funnit något som fungerar! Jag skall absolut botanisera mer i dessa hyllor framöver.Elisabeth: Alltså rejält är ju så himla snyggt i vissa sammanhang, medan man i andra vill ha något nättare. Du behöver nog två par helt enkelt :)Sanna: Bra tips!

  5. Åh dessa har jag spanat på men inte provat ännu. Måste ner på på stan och kolla om de finns här. Liten stad- litet utbud tyvärr.

  6. Katarina: Hoppas du finner dem! Online finns de annars i alla fall.Jeanette: Jag skulle säga normala – vilket inte hindrade mig från att få saftigt skoskav första användningen 🙂 Inget nytt för mig som alltid får trampa in skor. Kör på – himla fina är de!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *