Höst på trappan

 

 

 

Vi fick ännu en vacker hösthelg som till stora delar tillbringades i trädgården för att rusta inför kallare tider. Jag fick ner några tulpanlökar till. Vete sjutton varför det är så himla trögt varje höst, för jag är ju så förtjust när det ser ut så här på våren. Vid entrén ståtar mina fina pumpor från Bondens marknad. Den orange säsongen är så kort, så jag tycker att de kan få glänsa lite längre än just precis vid Halloween.

 

 

Jag blev också med några batteridrivna ledljus i helgen. Jag har försökt att kämpa med levande ljus i lyktor utomhus, men det är inte alldeles lätt som bekant. Jag fann fina vaxljus från The Eternity Candle hos vår blomsterhandlare, efter att tanken väckts vid inlägg hos Nilla på Tankebubblor. Nu flimrar en liten låga som ställs in med timer vid entrén. Fint nog så.

 

 

Det talas om brittsommar denna vecka. Ett av mina vackraste ord här i världen.

 

Fin start på veckan till er!

signature

8 comments

  1. Vad fint du har gjort det! Härligt med de stora oranga pumporna! Jag har inte någon sådan ännu i år, men kanske. Och fin lykta med den lilla fladdrande batteridrivan lågan. Det finns fler och fler likande att välja mellan nu. Timer är en smart uppfinning! Birgitta-dagen har hittills varit molnig, men hela veckan verkar ha ganska varma temperaturer, inte några minusgrader i alla fall. Ha det så bra!

  2. Hej!Som alltid blir jag så inspirerad av dina inlägg! Visst är det härlig med "värmen" vi verkar få denna vecka. Lättare att ta itu med trädgården :-).Får jag fråga var den fina lyktan är köpt? Den är alldeles underbar!Ha en fin vecka och tack!

  3. Nilla: En fin idé det där med dessa ledljus ute. Ja, inte är det direkt någon brittsommarkänsla här i dag även om det är varma temperaturer. Vi får hoppas på senare i veckan. Fin vecka till dig!Annika: Tack snälla! Lyktan köpte jag för några år sedan från märket Dixie. Ha en riktigt bra vecka!

  4. Vad fint du gjort! En fråga; jag vill också köpa den här typen av ljus, men många av dem ger ett väldigt starkt orange sken på kvällen som inte ser så naturligt ut. Hur är de du köpt, naturtrogna på kvällen? Kram och tack för dina fina inlägg!Följ gärna Rhode Island Home Interiors på instagram – @rhodeislandhome så ser du allt fint vi har här i norrköping:) nu är vi en av endast 3 butiker i Sverige som är återförsäljare av Ralph lauren Home, bara det kanske kan vara värt ett besök?;)

  5. Mia: Jag tycker om mina ljus! The Eternity candle heter de och jag köpte dem hos Blomstertorget här i Linköping, men jag har sett dem hos webbutiker också. Visst är de lite orange, men inte så farligt tycker jag. Lågan är lite fladdrande och i mellanstorleken av ljuset är lågan mitt i och ger bara ett mysigt sken tycker jag. Inget kan ju ersätta ett vanligt ljus, men det här fungerar fint som alternativ. Kul att du gillar – tack!Alldeles för länge sedan jag var i Norrköping! Absolut framöver – och er affär låter det som om jag inte får missa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *