Butternutsoppa

 

Staden var fylld med pumpor, även om jag mest sneglar åt julrosor och amaryllis – och jag tänker hyacint i denna som jag köpte i dag. De oranga vindarna stormar fram några dagar till, sedan inleder jag traditionsenligt min adventsförväntan med mer vilsamma nyanser efter all höstlig färgprakt. I dag var barnen ute på andra äventyr, så jag hamnade allena på staden. Jag ville äta butternutsoppa och då kunde jag inte ens locka med mig min make. Jag har aldrig kommit till skott hemma med soppan – Helena tycks ha mer koll där – men på Babettes fick jag mitt lystmäte med en himla god soppa med sting av kanel och pumpafrön. Mumma och en alldeles lagom orange touch för min del :). Fin onsdag till er!

signature

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *