Favoriter: Linnelakan från H&M

 

 

 

Linnelakanen från H&M Home är stora favoriter här hemma. Jag tycker mycket om kvalitén och mjukheten kommer med lätt torktumling. Vi har dem i flera färger och nu med en rabattkod (0560) som ger 25 %, passade jag på att införskaffa de mörkgrå också. Snyggt att mixa och matcha med olika nyanser som på bilden. Med några stjärnor som ligger och väntar på adventstider, kan man antaga att det blir shades of grey framöver i samklang med all mönstermix i sovrummet. Fint det.

Jag hoppas att ni inte blåste bort i går. Den avtagande stormen nådde oss vid midnatt och jag låg vaken och lyssnade på piskande vindar utanför. Hu. Man har respekt för naturens krafter.

signature

5 comments

  1. jag är oxå väldigt förtjust i våra men sambon har inte ritkigt vant sig vid dem. Tror att jag får beställa en färg till nu när det är så bra pris;!) Ha en fin dag!

  2. Tackar för tipset! Jag testar de ljusgrå… har sneglat länge på dessa, men aldrig kommit till skott.Ha en fin dag!Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *