Söndagsbilden vecka 44/13

 

 

 

En söndagsbild, som egentligen är en fredagsbild, som redan synts på Instagram. Ja, det blir min ambitionsnivå denna dag då höstlovet avslutas. Livet i kokong med en hög med tidningar, böcker och vackra saker – inte helt fel en grå och regnig dag i november. Och sedan den där lite oväntade rubriken i senaste Sköna Hem. Som träffar mig. äntligen november! Inte ett utrop som man hör så där väldigt ofta direkt. Jag använde det i och för sig för tolv år sedan, då jag var höggravid med vår dotter som föddes den 21:e i samma månad. Och jag har tänkt på det där äntligen hela helgen. Hur november, som alltid beskrivs som den gråaste och tristaste månaden på året, kan få lite välförtjänad kärlek istället. Så äntligen november! Det blir en fin månad, det blir det.

Bidrag till Fabrikens söndagsbild.

4 comments

  1. Äntligen var kanske lite saftigt, kraftigt uttryckt… ;)Men jag håller med om att november är en underskattad månad. Tycker det är ganska skönt med månader där det "inte händer något särskilt". Då blir det lite mer upp till en själv vad man gör av tiden. Om hälsan står en bi alltså. Och om man är en sådan som kan njuta av att det viner lite lagom runt knutarna.Fin bild! Både bokstavligt och i anden, om du förstår hur jag menar?/helena

  2. Tina: Förstod precis 🙂 Hjärta tillbaka!Helena: Som jag tycker om dina ord! Precis så känner jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.