Grå toner

 

 

 

Jag fortsätter att plocka ihop små moodboards för att få inspiration inför vad som komma skall i adventstider. Här är det en mörk känsla som bärs upp av grått linne – vår julduk blir denna i år – och IKEA:s Arv som numera även finns i grått. 

 

 

Detta är ingen speciell adventsfeeling egentligen, utan fungerar lika bra redan nu i den mer lågmälda hösten med dova färger som blir när löven stillat sig. Stjärnorna får lov att vänta lite om man tänker början på november – denna grå kommer från House Doctor. 

 

 

Förra året hade jag ett omfattande inspirationsrace i advent- och jultid. Nu passar jag på att fråga dig som läser. är det något speciellt som du skulle vilja se här framöver? Skriv gärna en rad nedan eller på mejl weronica@enmammasdag.com. Tack på förhand!

signature

8 comments

  1. ( så tröttsamt…))) Mina kommentarer syns aldrig när jag publicerar via Bloglovin. De försvinner och jag minns aldrig hur exakt jag skrev. Något sådant här…: Åh vad fint du får till det W. Blev tvungen att titta igenom allt juligt från förra året och nu är min bubblande julkänsla i full blom! Hur gör du med rusta-kulorna, får de också vara med i år tillsammans med allt grått?

  2. Dina inlägg är alltid lika inspirerande och välskrivna! Om jag får önska så skulle jag gärna se inlägg framöver med enkla pysseltips inför advent och jul.

  3. Victoria: Blommor blir det med all säkerhet – svårt att låta bli där 🙂 Tack för tankar!Anna: Nämen, så himla trist detta med kommentarerna är! Vi hoppas få rätsida på det framledes. Rusta-kulorna är alive and kicking i min julmood! De kommer fram snart – om inte annat i skål och kupor. Ett stråk av pastell mitt i det grå behövs – och barnen kommer att bomba med rött som de gillar :)Sofia: Du är väl för snäll – tack!Hannarty: Tack snälla för fina ord! Pyssel är väl inte något jag är känd för, men med betoning på enkelt då, så kanske det även kan bli något sådant framöver 🙂

  4. Weronica gör det igen! Wow så fint! Den där arven har jag fingrat på ett par gånger och jag bestämde mig när jag målade en del av köksbordet i veckan, i den finaste av gröna att jo, visst. En arvservis i grått måste det minsann bli.

  5. Dina inlägg är såå inspirerande!! Ser verkligen framemot att julinspireras av dig! 🙂 Tycker egentligen att du gör det så himla bra som det är, ska jag önska något så skulle det vara några collage/ bilder på dina julklassiker i form av julpynt/julinredning, både sånt som du redan har hemma och sånt som du tycker är fint i butikerna som håller över tid. Å gärna lite låtlistor och tips på julmusik som jag sett att du har gjort tidigare år. Tack för en superblogg och trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *